Bezár

Ügyfélkapu

Weblapkészítés

Tárhelyet gyorsan

Megrendelés menete

01.

DOMAIN NÉV KIVÁLASZTÁSA
(cégnév vagy tevékenységhez kapcsolodó)

Válasszon domain nevet cégnevének vagy tevékenységének megfelelőt, döntsön a végződésről is.

02.

TÁRHELY KIVÁLASZTÁSA
Weblapnak vagy Webshopnak megfelelő

Weboldalhoz elegendő egy alaptárhely csomag, de webshopoknál főleg termékszámtól függ a tárhely mérete

03.

WEBOLDAL VAGY WEBSHOP MEGRENDELÉSE Arculat megtervezése kigondolása

Akár meglévő arculat alapján, de új arculat készítése. Kérjen tanácsot szakértőinktől.

Miért válasszon minket!

Weblapok, Webshopok készítése

Tény, hogy az esetek döntő többségében a weblap látványvilága már az első pillanatban meghatározza, hogy látogatónk a Mi ajánlatunkat választja-e vagy sem.

Ezért munkáink során elsődleges szempontként kezeljük a letisztult és harmonikus megjelenést, a könnyű átláthatóságot és kezelhetőséget. Ezáltal a weblap készítése a lehető legoptimálisabb eredményt biztosítja megrendelőink számára.

Weblap készítésekor nem használunk speciális technológiákat, kizárólag “statikus” weblapokat építünk de természetesen a megrendelő igényeit tartjuk szem előtt, így ha megrendelőink bármilyen speciális igénnyel fordulnak hozzánk akkor az igényeknek megfelelően elkészítjük azokat.

Weblapkészítés során folyamatosan arra törekszünk, hogy megőrizzük a weblap letisztultságát és átláthatóságát, hogy ezáltal a lehető leginformatívabb megjelenítési formát biztosítsuk a megrendelő számára.

A weblap elkészítésekor minden esetben figyelembe vesszük a keresőoptimalizálásalapvető kritériumait.
Így, közös munkánk eredményeként Önnek egy olyan honlapot adhatunk át, amely csupán a megfelelő keresőmarketing technikákkal történő népszerűsítésre vár, hogy elnyerhesse méltó helyét a keresőtalálati lista csúcsán.

Keresőmarketing szolgáltatásunk igénybevételével Önnek lehetősége van, hogy más hirdetési formákkal ellentétben honlapját kifejezetten egy az internetes keresőkön át érkező, sokkal célzottabb látogató közönséghez is eljuttassa, ezzel lehetőséget teremtve Önmagának arra, hogy honlapjának üzenete az azzal megcélzott látogatóközönséghez juthasson el.

Az általunk elkészített honlapokhoz a szükséges igényeknek megfelelő, olcsó webtárhely kiválasztásában segédkezünk.

Honlap tervezés, kivitelezés

A weblap tervezés során igyekszünk kompromisszumot találni arra, hogy ügyfeleinknek a kor követelményeit kielégítő, tetszetős a webes szabványoknak és előírásoknak megfelelő honlapot készítsünk. Szakmai kihívásnak tekintünk minden megrendelést, legyen az a legegyszerűbb röplap vagy akár a legbonyolultabb portál.

Az egyes fejlesztések­nek alapvető hasonlóságaik mellett számos sajátos jellemzőjük van attól függően, hogy milyen típusú vállalkozás­nak, melyik iparág­ban, illetve milyen céllal készülnek.

Mivel referenciáink köre a kereskedelemtől az iparon keresztül a szolgáltató szféráig; igen sokrétű, számos üzleti és egyéb terület­re kiterjedő fejlesztési tapasztalat­tal rendelkezünk, ebből következően pedig széles azoknak a – gyakran egyedi – szempontoknak a köre, melyeket a koncepció kidolgozásától a programozásig figyelembe veszünk a megbízó igényeinek kielégítése során.

A weboldal ma már nem statikus eszköz. Folyamatos tartalomfrissítés nélkül nem éri el azt a célt, amiért létrehozták, hatása elmarad. Azon túl, hogy ügyfelei folyamatosan új, aktuális termék és szolgáltatás kínálatra valamint friss információkra vágynak, az Ön vállalkozásának struktúrája, stratégiája is állandóan változhat. A szervezettel kapcsolatos hírek, termékleírások, szolgáltatások bizonyos pontokon folyamatosan megújulnak, amelyeket a weboldal tartalmának tükröznie, követnie kell!

A megoldás CMS!

CMS = Content Management System. Magyarul: tartalomkezelő rendszer. Általában kevés szaktudást igénylő internetre fejlesztett alkalmazás, mely lehetővé teszi, hogy a weboldal megrendelője, tulajdonosa – az alkalmazás jellegéből adódóan – a weboldalt rövid idő alatt tartalommal töltse ki. Mindezt minimális programozási képzettséggel vagy teljes egészében képesítés nélkül egy rövid betanítás után megteheti.

Cégünk az utóbbi időben már csak ilyen jellegű rendszereket fejleszt. Az adminisztrációs rendszer, képzés, képesítés nélkül használható. Segítségével karbantarthatja céges honlapjának változó adattartalommal bíró menüpontjainak tartalmát, vagy akár új menüpontokat hozhat létre, felhasználóbarát felületen keresztül. Rövid ismertetés után a cég bármely munkatársa, minimális számítástechnikai tudással egyszerűen kezelheti.

A tartalomkezelő rendszer, böngésző szoftveren keresztül működik, külön speciális szoftver telepítése nem szükséges, így Ön akár munkahelyétől távol is frissítheti weboldalát. A szerkesztői felület elérése, jelszóval biztosított kapcsolaton keresztül történik. A design és az arculati elemek az adatmódosítástól függetlenek, a feltöltött tartalmi elemek grafikusan, formázottan, a felület arculatához illeszkedően jelennek meg.

Számos meglévő modul közül lehet választani, melyek egyedi igényeknek megfelelően lesznek lefejlesztve.

 

Ellenőrizze domain nevét most

3 050.-Ft

3 660.-Ft

2 400.-Ft

3 660.-Ft

3 660.-Ft

3 660.-Ft

3 660.-Ft

Testimonials

Our client’s reviews

With this template you can display not only hosting service, but any kind of product or service. It's well documented, ease to install and use for those with knowledgement in WordPress.
Jeni karson
megahost.com
great customer service makes my life easy with less stress to help my business off the ground, the author was there for me even when my support time was expire.
John Doe
iwthemes.com
The theme is great. Easy to use, customizable if a little tricky to install but when you have such great support why worry? They are quick to reply and very helpful.
Federic Gordon
temasdewp.com

chat Online

24 hours / 365 days at your service

Call us

National line

Contact Us

By email