Tény, hogy az esetek döntő többségében a weblap látványvilága már az első pillanatban meghatározza, hogy látogatónk a Mi ajánlatunkat választja-e vagy sem.

Ezért munkáink során elsődleges szempontként kezeljük a letisztult és harmonikus megjelenést, a könnyű átláthatóságot és kezelhetőséget. Ezáltal a weblap készítése a lehető legoptimálisabb eredményt biztosítja megrendelőink számára.

Weblap készítésekor nem használunk speciális technológiákat, kizárólag “statikus” weblapokat építünk de természetesen a megrendelő igényeit tartjuk szem előtt, így ha megrendelőink bármilyen speciális igénnyel fordulnak hozzánk akkor az igényeknek megfelelően elkészítjük azokat.

Weblap készítés során folyamatosan arra törekszünk, hogy megőrizzük a weblap letisztultságát és átláthatóságát, hogy ezáltal a lehető leginformatívabb megjelenítési formát biztosítsuk a megrendelő számára.

A weblap elkészítésekor minden esetben figyelembe vesszük a keresőoptimalizálás alapvető kritériumait. Így, közös munkánk eredményeként Önnek egy olyan honlapot adhatunk át, amely csupán a megfelelő keresőmarketing technikákkal történő népszerűsítésre vár, hogy elnyerhesse méltó helyét a keresőtalálati lista csúcsán.

Keresőmarketing szolgáltatásunk igénybevételével Önnek lehetősége van, hogy más hirdetési formákkal ellentétben honlapját kifejezetten egy az internetes keresőkön át érkező, sokkal célzottabb látogató közönséghez is eljuttassa, ezzel lehetőséget teremtve Önmagának arra, hogy honlapjának üzenete az azzal megcélzott látogatóközönséghez juthasson el.

Az általunk elkészített honlapokhoz a szükséges igényeknek megfelelő, olcsó webtárhely kiválasztásában segédkezünk.

Honlap tervezés, kivitelezés

A weblap tervezés során igyekszünk kompromisszumot találni arra, hogy ügyfeleinknek a kor követelményeit kielégítő, tetszetős a webes szabványoknak és előírásoknak megfelelő honlapot készítsünk. Szakmai kihívásnak tekintünk minden megrendelést, legyen az a legegyszerűbb röplap vagy akár a legbonyolultabb portál.

Az egyes fejlesztések­nek alapvető hasonlóságaik mellett számos sajátos jellemzőjük van attól függően, hogy milyen típusú vállalkozásnak, melyik iparágban, illetve milyen céllal készülnek.

Mivel referenciáink köre a kereskedelemtől az iparon keresztül a szolgáltató szféráig; igen sokrétű, számos üzleti és egyéb területre kiterjedő fejlesztési tapasztalattal rendelkezünk, ebből következően pedig széles azoknak a – gyakran egyedi – szempontoknak a köre, melyeket a koncepció kidolgozásától a programozásig figyelembe veszünk a megbízó igényeinek kielégítése során.

A weboldal ma már nem statikus eszköz. Folyamatos tartalomfrissítés nélkül nem éri el azt a célt, amiért létrehozták, hatása elmarad. Azon túl, hogy ügyfelei folyamatosan új, aktuális termék és szolgáltatás kínálatra valamint friss információkra vágynak, az Ön vállalkozásának struktúrája, stratégiája is állandóan változhat. A szervezettel kapcsolatos hírek, termékleírások, szolgáltatások bizonyos pontokon folyamatosan megújulnak, amelyeket a weboldal tartalmának tükröznie, követnie kell!

A megoldás CMS! CMS = Content Management System. Magyarul: tartalomkezelő rendszer. Általában kevés szaktudást igénylő internetre fejlesztett alkalmazás, mely lehetővé teszi, hogy a weboldal megrendelője, tulajdonosa – az alkalmazás jellegéből adódóan – a weboldalt rövid idő alatt tartalommal töltse ki. Mindezt minimális programozási képzettséggel vagy teljes egészében képesítés nélkül egy rövid betanítás után megteheti.

Cégünk az utóbbi időben már csak ilyen jellegű rendszereket fejleszt. Az adminisztrációs rendszer, képzés, képesítés nélkül használható. Segítségével karbantarthatja céges honlapjának változó adattartalommal bíró menüpontjainak tartalmát, vagy akár új menüpontokat hozhat létre, felhasználóbarát felületen keresztül. Rövid ismertetés után a cég bármely munkatársa, minimális számítástechnikai tudással egyszerűen kezelheti.

A tartalomkezelő rendszer, böngésző szoftveren keresztül működik, külön speciális szoftver telepítése nem szükséges, így Ön akár munkahelyétől távol is frissítheti weboldalát. A szerkesztői felület elérése, jelszóval biztosított kapcsolaton keresztül történik. A design és az arculati elemek az adatmódosítástól függetlenek, a feltöltött tartalmi elemek grafikusan, formázottan, a felület arculatához illeszkedően jelennek meg.

Számos meglévő modul közül lehet választani, melyek egyedi igényeknek megfelelően lesznek lefejlesztve.