Ügyfeleinknek

Kapcsolat

  • Hívjon most:+36 30 311 8559
  • Értékesítés:sales@bulldognet.hu
  • Support:support@bulldognet.hu

Bezár

Support

Rólunk

Domain ellenőrzés

www.

Üdvözli a BulldogNET

Cégünk elsősorban weboldalak készítésével foglalkozik, de tárhely és domain igényeket is kielégitünk. Weblap készítésekor nem használunk speciális technológiákat, kizárólag “statikus” weblapokat építünk de természetesen a megrendelő igényeit tartjuk szem előtt, így ha megrendelőink bármilyen speciális igénnyel fordulnak hozzánk akkor az igényeknek megfelelően elkészítjük azokat.

Weblapkészítés során folyamatosan arra törekszünk, hogy megőrizzük a weblap letisztultságát és átláthatóságát, hogy ezáltal a lehető leginformatívabb megjelenítési formát biztosítsuk a megrendelő számára.

A weblap elkészítésekor minden esetben figyelembe vesszük a keresőoptimalizálás alapvető kritériumait.
Így, közös munkánk eredményeként Önnek egy olyan honlapot adhatunk át, amely csupán a megfelelő keresőmarketing technikákkal történő népszerűsítésre vár, hogy elnyerhesse méltó helyét a keresőtalálati lista csúcsán.

Keresőmarketing szolgáltatásunk igénybevételével Önnek lehetősége van, hogy más hirdetési formákkal ellentétben honlapját kifejezetten egy az internetes keresőkön át érkező, sokkal célzottabb látogató közönséghez is eljuttassa, ezzel lehetőséget teremtve Önmagának arra, hogy honlapjának üzenete az azzal megcélzott látogatóközönséghez juthasson el.

Az általunk elkészített honlapokhoz a szükséges igényeknek megfelelő, olcsó webtárhely kiválasztásában segédkezünk.

Honlap tervezés, kivitelezés

A weblap tervezés során igyekszünk kompromisszumot találni arra, hogy ügyfeleinknek a kor követelményeit kielégítő, tetszetős a webes szabványoknak és előírásoknak megfelelő honlapot készítsünk. Szakmai kihívásnak tekintünk minden megrendelést, legyen az a legegyszerűbb röplap vagy akár a legbonyolultabb portál.

Az egyes fejlesztések­nek alapvető hasonlóságaik mellett számos sajátos jellemzőjük van attól függően, hogy milyen típusú vállalkozás­nak, melyik iparág­ban, illetve milyen céllal készülnek.

Mivel referenciáink köre a kereskedelemtől az iparon keresztül a szolgáltató szféráig; igen sokrétű, számos üzleti és egyéb terület­re kiterjedő fejlesztési tapasztalat­tal rendelkezünk, ebből következően pedig széles azoknak a – gyakran egyedi – szempontoknak a köre, melyeket a koncepció kidolgozásától a programozásig figyelembe veszünk a megbízó igényeinek kielégítése során.

A weboldal ma már nem statikus eszköz. Folyamatos tartalomfrissítés nélkül nem éri el azt a célt, amiért létrehozták, hatása elmarad. Azon túl, hogy ügyfelei folyamatosan új, aktuális termék és szolgáltatás kínálatra valamint friss információkra vágynak, az Ön vállalkozásának struktúrája, stratégiája is állandóan változhat. A szervezettel kapcsolatos hírek, termékleírások, szolgáltatások bizonyos pontokon folyamatosan megújulnak, amelyeket a weboldal tartalmának tükröznie, követnie kell!

A megoldás CMS!

CMS = Content Management System. Magyarul: tartalomkezelő rendszer. Általában kevés szaktudást igénylő internetre fejlesztett alkalmazás, mely lehetővé teszi, hogy a weboldal megrendelője, tulajdonosa – az alkalmazás jellegéből adódóan – a weboldalt rövid idő alatt tartalommal töltse ki. Mindezt minimális programozási képzettséggel vagy teljes egészében képesítés nélkül egy rövid betanítás után megteheti.

Cégünk az utóbbi időben már csak ilyen jellegű rendszereket fejleszt. Az adminisztrációs rendszer, képzés, képesítés nélkül használható. Segítségével karbantarthatja céges honlapjának változó adattartalommal bíró menüpontjainak tartalmát, vagy akár új menüpontokat hozhat létre, felhasználóbarát felületen keresztül. Rövid ismertetés után a cég bármely munkatársa, minimális számítástechnikai tudással egyszerűen kezelheti.

A tartalomkezelő rendszer, böngésző szoftveren keresztül működik, külön speciális szoftver telepítése nem szükséges, így Ön akár munkahelyétől távol is frissítheti weboldalát. A szerkesztői felület elérése, jelszóval biztosított kapcsolaton keresztül történik. A design és az arculati elemek az adatmódosítástól függetlenek, a feltöltött tartalmi elemek grafikusan, formázottan, a felület arculatához illeszkedően jelennek meg.

Számos meglévő modul közül lehet választani, melyek egyedi igényeknek megfelelően lesznek lefejlesztve.

 

slider
images not found

Amit nyujtunk

Heti biztonsági mentés

Heti mentés

Hogy ne érje kár.

A BulldogNet hetente készít mentést tárhelye tartalmáról, melyet Ön is elkészíthet bármikor a magyar nyelvű cPanel segítségével.

Biztonságos szerver

a ClamAV segítségével

Szervereink tűzfallal és virus védelemmel is el vannak látva, hogy az Ön tárhelye biztonságba legyen.

24/7 Support

a nap 24 órájában

A BulldogNET a nap 24 órájában az év 365 napján áll ügyfelei rendelkezésére. Online ügyfélszolgálatunk átlag válasz adási ideje 1 óra 25 perc.

 

Softaculous 1klikk install

telepítés 1 kattintással

A Softaculous segítségével Ön könnyen 1 kattintással telepíthet CMS rendszert tárhelyére, és több száz rendszer közül választhat.

Pénzvisszafizetési garancia

30 nap pénzvisszafizetés

Rendelje meg szolgáltatásunkat és ha nincs megelégedve 30 napon belül vissza fizetjük a szolgáltatás árát.

Biztonságos ügyfélkapu

Adatai védelmében

Ügyfélkapunkat a WHMCS rendszerrel SSL 256bites titkosítással biztosítjuk,  melyet a RapidSSL SHA256CA-G3 állított ki.

Munkáink